© Adrie Huibregtse
logo

Over de galerie

Van fotowinkel naar fotogalerie

Sinds 1980 hebben mijn vrouw Dieneke en ik samen een fotowinkel gerund en heb ik veel fotoreportages en andere opdrachten mogen doen. Omdat, zeker in de fotografie, alles totaal is veranderd en de omzetten terugliepen hebben we eind 2015 besloten daar mee te stoppen en onze winkelruimte om te bouwen tot een mooie galerie. We zijn blij dat we op deze plek nu de gelegenheid hebben om mijn “vrije werk”, hoofdzakelijk “fotografie aan de kust”, op canvas, aan u te kunnen tonen en te koop aan te bieden.

 

Een canvasfoto kopen

Op deze website kunt u zich alvast een beeld vormen van mijn werk. Omdat het verzenden per koeriersdienst nogal prijzig is en de canvasdoeken, ondanks goede verpakking, tamelijk kwetsbaar zijn vinden wij het prettig als wij uw aankoop in de galerie mogen overhandigen. Als u het canvasdoek niet op kunt halen in de galerie, bieden wij ook de optie om uw canvasdoek te verzenden. Een prijslijst van de foto's en een overzicht van de verzendkosten vindt u hier.

Galerie bezoeken

U kunt in alle rust de getoonde werken tijdens de openingsuren bekijken en u eventueel laten informeren over de mogelijkheden, zoals andere maten of andere, niet getoonde, foto’s. U bent van harte welkom!

De galerie heeft geen vaste openingstijden maar in de zomer is hij een paar dagen per week (meestal de vrijdag en zaterdag) geopend, in de rest van het jaar wat minder. Een bezichtiging op andere dagen is, na een afspraak, ook mogelijk.

Klik hier om contact op te nemen